ACSI FreeLife

Menu

Kamperen onder een cabriodak

Als je met het gezin gaat kamperen met een vouwwagen, heb je vaak één of twee extra tentjes nodig. Niet altijd even praktisch. Het Nederlandse vouwwagenmerk Campooz heeft daar met de vierpersoons vouwwagen iets op gevonden.

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
lazy-jack

Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 12 tot en met 16 oktober in Utrecht is de Lazy Jack voor het eerst voor publiek te zien. Dit tweede model van Campooz heeft een praktische indeling. Vanuit de leefruimte stap je direct in één van de twee slaapcabines.

Ruime slaapcabine

De slaapruimtes zijn afsluitbaar met horrengaas. Alle vier de bedden zijn uitgerust met matrassen. Met 220 bij 175 centimeter heb je een ruime slaapcabine. Slaapruimte 2 is met 200 bij 140 centimeter groot genoeg voor twee kinderen.

De Lazy Jack heeft een bagageluik met gasveren en een luifel en voortent die je los kunt halen. Daarnaast heeft de Lazy Jack een bijzonder dak. Met het zogenaamde cabriodak brengt Campooz iets nieuws op de markt. Dankzij dit ventilatiedak hoef je in de Lazy Jack niet bang te zijn dat je wegsmelt.

Cabriodak

Het cabriodak is voorzien van een donker en warmtewerend horrengaas en zijluifels tegen de zon. De warme lucht vindt hierdoor een makkelijk een uitweg. Het cabriodak is onderdeel van het Clima C-Systeem, een ventilatiesysteem dat tijdens warme dagen en nachten zorgt voor aangename verkoeling.

De Campooz Lazy Jack is verkrijgbaar voor € 8.245.

Confidental Infomation