ACSI FreeLife

Menu

Dit is het voortent- en luifelnieuws voor seizoen 2023

Met een voortent of luifel kan je je leefruimte flink vergroten, maar welk model past bij jou en wat zijn de nieuwe modellen? ACSI FreeLife zet de belangrijkste nieuwtjes in voortentenland op een rij.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Walker Active 400_voortent_2023

Nieuwe seizoenstent

Tentfabrikant Brand uit Elburg breidt het assortiment uit met een speciale editie, de Sevilla SR 300. Deze drie meter diepe seizoenstent met dubbele slikranden en twee uitritsbare voorwanden is opgebouwd uit TenCate All Season Residential. Dat sterke tentdoek maakt hem geschikt voor het hele kampeerseizoen. Dankzij de afsluitbare ventilatie in de nok en twee aparte ventilatiepanelen in de zijwand ben je verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. De Sevilla SR 300 past bij caravans met een omloopmaat van 824 tot 1.025 centimeter en is verkrijgbaar vanaf € 1.675.

Opblaasbare luifel

Walker uit Deurne verkoopt voortaan ook de Walker Active 400, een opblaasbare luifel met zonwerend dak en uitritsbare voorwanden. De 240 centimeter diepe Active 400 is geschikt voor caravans van 235 tot 255 centimeter hoog en te koop in drie breedtes van 330, 400 of 500 centimeter. Voor de Walker Active geldt voorlopig een actieprijs, waardoor hij in plaats van € 1.066 te koop is vanaf  € 799.

Boogluifel

Reda Tenten uit Barneveld komt met twee nieuwe modellen. De Lucca Modulo (vanaf € 990) is een boogvoortentluifel die speciaal is ontwikkeld als uitbreiding van de luifels Lucca 1 en 2. De Modulo en de Lucca maak je aan elkaar vast door middel van een peesverbinding. Een tweede nieuwkomer is de Lucca Eriba (vanaf € 1.019) voor zowel de Eriba Touring- én Feeling- caravanners.

Slimme oplossing voor camperaars

Op verzoek van diverse kampeerders heeft het Deense merk Isabella een luifel
(€ 1.329) ontwikkeld die precies aansluit bij de vijfhoekige Penta-voortent. Voor extra stevigheid heeft deze luifel een zogenaamd Megaframe en gelaste hoeken.
Met de Buddy richt Isabella zich nu ook op ontwikkeling van slimme oplossingen voor camperaars. De Buddy (€ 1.349) bestaat uit twee zijwanden en een front (vanaf € 450), die je aan de luifel van de camper of caravan vastmaakt. Het front is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen.

Praat mee

Praat mee: Dit is het voortent- en luifelnieuws voor seizoen 2023

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht