ACSI FreeLife

Menu

De 140L Delux is een nieuwe daktent met extra veel lichtinval

In navolging van de populaire 180L Delux-daktent brengt Dare to be Different een kleinere variant op de markt. In de tweekleurige 140L Delux heb je over licht niet te klagen.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Dare to be Different Outdoor 140L Delux

Deze nieuwe daktent heeft liefst drie dakramen. Het derde dakraam bevindt zich boven de ingang en zorgt voor betere ventilatie en meer licht boven de ladderingang. Twee zijramen boven de ingang zorgen voor ventilatie en extra licht bij het in- en uitstappen.

Prijs en specificaties

De matras (dat net als bij de meeste andere daktenten is geïntegreerd in de tent) is 140 bij 240 centimeter. Daarmee is de tent ruim genoeg voor twee volwassenen én een klein kind. De 140L Delux weegt 59 kilogram. De Dare to be Different 140L Delux kost € 1.899 en is verkrijgbaar bij een van de DtbD-dealers, waaronder De Wit Schijndel.

Verschil met de 180L Delux

Even voor de vergelijking, de 180L Delux is verkrijgbaar voor € 2.450 maar heeft met 180 bij 230 centimeter een breder ligoppervlak. De Dare to be Different 140L en 180L Delux vormen twee van de in zeven daktenten die de Nederlandse fabrikant op dit moment verkoopt.

We horen het graag

Kampeer jij ook met een daktent? Dan horen we graag van jou wat in jouw ogen de belangrijkste eigenschappen waar zo’n kampeermiddel op het dak van je auto aan moet voldoen. Laat hieronder je reactie achter of reageer per mail.

Praat mee

Praat mee: De 140L Delux is een nieuwe daktent met extra veel lichtinval

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht