ACSI FreeLife

Menu

Advertorial: Innovaties van Jamet

Jamet licht alvast een klein tipje van de sluier op over haar vouwwagencollectie voor 2016. Eén ding is zeker, het merk bestaat al bijna 50 jaar, maar weet na al die tijd nog steeds te innoveren.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Naar eigen zeggen is Jamet al die jaren jong, fris en vernieuwend gebleven. Ook voor 2016 komt Jamet met innoverende, nieuwe producten met nieuwe kleuren en verschillende, geheel nieuwe technische snufjes die moeten verbazen en overtuigen.

Nieuwkomers van Jamet

Een van de nieuwkomers in 2016 is de Jametic Outdoor AS 2016, een vouwwagen voor 4 personen met twee riante tweepersoons bedden voorzien van een lattenbodem. De vouwwagen is tevens voorzien van het easy access bagage systeem waarbij je makkelijk toegang hebt tot je bagage. De Jametic wordt standaard geleverd met een royale en luxe uitgevoerde achterkeuken en veel andere extra’s zoals een uitritsbaar kuipgrondzeil en zelfreinigend TenCate All Season dakdoek. Voor € 5.995 hang je hem achter je auto.

Easy access bagage systeem

Het eerder genoemde easy access bagage systeem is nu in alle drie de Jametics geïntegreerd. De bagageruimte in de wagenbak is hierbij toegankelijk zonder de hele wagentent (en voortent) daarvoor te hoeven uitklappen. Je klapt de lattenbodem waar de tent onder zeil ligt omhoog en dan komt de bagageruimte vrij. In de tussentijd is de tent nog steeds beschermd door het zeil. Dus als het regent voor vertrek hoef je de tent niet nat in te pakken, maar kun je eenvoudig je laatste bagage toevoegen. En tijdens een pitstop onderweg naar je vakantieadres pak je gemakkelijk wat je op dat moment nodig hebt.

Supersnel vouwsysteem

De Jamet Jameta – een vouwwagen die in 2013 werd geïntroduceerd – heeft een wagenbak met een nieuw design. Het is een model geworden met een polyester deksel en een supersnel vouwsysteem. Op de website van Jamet (Jamet.nl) vind je allerlei instructievideo’s waarin het opzetten wordt toegelicht. De voortent is rond en uitgevoerd in nieuwe kleuren en materialen. Het dakdoek bijvoorbeeld heeft een zelfreinigend effect.

Alle Jamet modellen hebben een nieuwe, zwart gepoedercoat en verzinkt frame. Dit oogt niet alleen chique maar zorgt er ook voor dat roest op de framedelen geen kans krijgt. Koop je een product van Jamet dan krijg je een goede prijs/kwaliteitverhouding, ook in 2016. Kijk voor meer Jamet nieuws op Jamet.nl

Praat mee

Praat mee: Advertorial: Innovaties van Jamet

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation