ACSI FreeLife

Menu

Ga je mee naar de KCJ?

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is ieder jaar weer dé beleving op het gebied van kamperen en vakanties. Het thema van dit jaar is ‘Eindeloos Ontdekken’, en het belooft weer een spektakel te worden! Van 9 oktober tot en met 13 oktober 2019 kun je onder meer clinics en workshops volgen. Ook kun je zelf een stukje proefrijden in een camper onder leiding van een BOVAG-rijinstructeur. Ook is er veel aandacht voor nieuwkomers in de kampeerwereld. Verder is er aandacht voor tenten en vouwwagens, en zie je hoe oude caravans nieuw leven wordt ingeblazen.

Update: Alle rondleidingen zitten vol, inschrijven is helaas dus niet meer mogelijk.

Exclusieve rondleiding (gratis!)

Ben jij van plan om een nieuwe camper of caravan aan te schaffen, maar kun je door de bomen het bos niet meer zien? Of ben je startend kampeerder en wil je graag algemene informatie over kampeermiddelen? Dan hebben we goed nieuws voor je!

ACSI FreeLife organiseert in samenwerking met BOVAG exclusieve rondleidingen over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Onder leiding van een onafhankelijk expert maken we je wegwijs in het ruime aanbod aan kampeermiddelen. En natuurlijk kun je al je vragen stellen. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Geef je dan hieronder op. Let op: de algemene oriëntatie is alleen op zaterdag en zondag.