ACSI FreeLife

Menu

Win een Campingaz Master Plancha

ACSI zont 1Wat is jouw mooiste kampeerroute langs de Middellandse kust? Misschien wel langs de Côte d’Azur, de stranden van Italië of heb je van eiland naar eiland gereisd in Griekenland? Welke route het ook is, wij zijn er benieuwd naar!

Deel in het aanmeldformulier hieronder jouw mooiste kampeerroute door mediterraan gebied en je maakt kans op een Campingaz Master Plancha (t.w.v. € 399). Wees zo uitgebreid mogelijk. We zijn bijvoorbeeld erg nieuwsgierig naar de plaatsjes waar je bent geweest, de leukste restaurantjes uit de omgeving en de mooiste campings om te overnachten. En om een goed beeld te krijgen van de route, heb je ook de mogelijkheid om er een mooie foto bij te plaatsen.

De mooiste mediterrane kampeerroute wint de Campingaz Master Plancha en zijn of haar kampeerroute wordt geplaatst op ACSIFreeLife.nl.

Voorwaarden:
Om kans te maken op de Campingaz Master Plancha moet de mediterrane kampeerroute door een van de volgende gebieden gaan:
– Frankrijk: Middellandse zeekust
– Spanje: Middellandse zeekust
– Italië: Middellandse zeekust
– Griekenland: Middellandse zeekust

Leuk, ik doe mee!


* Deze velden zijn verplicht

Win een Campingaz Master Plancha

master plancha

Heerlijke gerechten bereid je met de Campingaz Master Plancha LX (t.w.v. € 399). Vis, vlees en groenten zijn binnen no time gaar met dit handige kooktoestel.

  • Gemakkelijk aan te steken met de InstaStart technologie
  • Met geïntegreerde deksel, die beschermd tegen wind
  • Verwijderbare vetopvangbak
  • Kookoppervlak is van geëmailleerd gietijzer
  • Met verstelbare poten

Jij maakt kans om ‘m te winnen. Deel je favoriete mediterrane kampeerroute en maak kans op dit kooktoestel.