ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife: Eten & drinken

Kijk jij op de camping ook zo vaak uit naar die volgende maaltijd? Lekker eten is misschien wel het leukste is van de kampeervakantie. Daarom hebben we in ACSI FreeLife 5-2017 een complete special gewijd aan eten en drinken. We geven alvast vijf highlights van het nieuwe nummer.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Campingkok Tim hamburgers

1. Opwarmen in de Gaume

In de zuidelijke Belgische regio Gaume heerst een microklimaat. Gemiddeld is het er warmer dan in de omliggende gebieden. Helaas is het weer grauw en regent het als redacteur Rosanne er kampeert. Toch gaat ze opgewarmd naar huis.

2. Zwitserse luchtkastelen

Kastelen kom je overal tegen. Geldt dat ook voor een Alpenland als Zwitserland? Redacteur Kees Bregman zocht en vond ze tijdens zijn kampeerreis met tent in de noordwestelijke helft van het land. Waar de kasteeltorens zelfs tot in de wolken reiken.

3. Cook-off

De meeste kampeerders koken niet in hun kampeermiddel, maar in de voortent. Welk kooktoestel presteert het best? ACSI FreeLife test negen exemplaren met twee pitten.

4. De ultieme hamburger

Dat koken op de camping anders is dan thuis weet niemand beter dan kok en kampeerder Tim Delissen. Speciaal voor ACSI FreeLife ontwikkelt hij campingrecepten. Deze keer onthult hij hoe je de ultieme hamburger maakt op de barbecue.

5. Leeftest: Adria Aviva 472 LU

De Adria Aviva 472 LU positioneert zich op de markt als alternatief voor een jonggebruikte caravan. Maakt de Sloveense caravanbouwer dit waar? Redacteur Katinka vroeg zich dat af en trok er met de Aviva op uit naar Luxemburg.

Bestellen

Abonnees moeten nog even geduld hebben voordat zij het nieuwe nummer in hun handen hebben. Op 27 juni valt het nieuwe nummer op de deurmat. Nog geen abonnee? Dan kun je ACSI FreeLife 5-2017 hier alvast bestellen en krijg jij het nieuwe nummer net als de abonnees op 27 juni thuisbezorgd.