ACSI FreeLife

Menu
Nieuw! Alle abonnementen zijn nu inclusief digitaal lezen!

Welkomstaanbieding: een voordelig abonnement!

8x ACSI FreeLife

Maar er is meer voordeel. Want in 2022 bestaat ACSI FreeLife magazine maar liefst 10 jaar! Dat vieren we groots met alle abonnees. Als je nu een abonnement afsluit, maak je de rest van 2022 automatisch kans op mooie prijzen, zoals een bezoek Disneyland Parijs, inclusief campingovernachting, een feestdagen bakboek en een stormparaplu. Waar wacht je op?

Normale prijs

€ 51,60

Je betaalt slechts*

€ 34,50

Korting

33%

Ja, ik kies deze aanbieding

*Dit is de ACSI Club ID-ledenprijs. Niet leden-prijs: € 36,95. Het eerste nummer ontvang je rond 3 januari 2023. Het abonnement loopt automatisch door à € 51,60 per 8 edities (€ 46,60 voor ACSI Club ID-leden) met een opzegtermijn van een maand.

Dit vinden andere lezers van ACSI FreeLife

De diversiteit aan onderwerpen is voor mij in de juiste verhouding. Aan alle facetten van het kamperen wordt aandacht besteed.
R. Bouwmeester
Duidelijk, informatief, interessante artikelen, boeiend en wordt meestal in één ruk uitgelezen!
G. Coppens
Goed, overzichtelijk en mooi tijdschrift. Voldoende te lezen over alles wat met kamperen te maken heeft. Interessante artikelen. Hele blad is netjes en verzorgd.
B. Joosten
Heel overzichtelijk, dik magazine met heel veel weetjes over caravans, kampeerplaatsen en accessoires.
B. van Autrève

ACSI FreeLife magazine lees je nu ook digitaal!

ACSI FreeLife magazine lees je ook digitaal In de handige ACSI Magazines-app staan alle magazines die campingspecialist ACSI uitbrengt. Oók ACSI FreeLife. Abonnees lezen in deze app de digitale uitgaven kosteloos! Bij het eerste nummer krijg je meer informatie hierover.
Confidental Infomation