ACSI FreeLife

Menu

Een favoriet: Aktiv Camping Prutz

Aktiv Camping Prutz in Tirol heeft zowel ’s zomers als ’s winters veel te bieden. In de zomer zijn er talrijke mogelijkheden in de omgeving van de camping zoals wandelen, roeien, zwemmen en kajakken.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Prutz

Ook in de winter loont een bezoek aan Aktiv Camping Prutz, omdat deze tussen een aantal wintersportgebieden ligt, zoals Serfaus – Fiss – Ladis en het Kaunertal.

Ontspannen vakantie

De Inn, één van de belangrijkste waterwegen van de Alpen, ontspringt in het Zwitserse Engadin en baant zich vervolgens een weg door het Tiroler Oberland, langs Aktiv Camping Prutz. De rustige kampeerplekken en de mooie ligging aan het water zorgen voor een ontspannen vakantie, maar bieden ook recreatieve mogelijkheden.

Om er voor te zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen is het hele terrein omheind. Poorten bieden toegang tot de rivieroever. Daarnaast loopt de bochtige Via Claudia direct langs het terrein, waardoor veel fietsers en motorrijders deze camping bezoeken.

Campinggasten zijn altijd erg positief over de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de eigenaar, die vanaf het moment van aankomst merkbaar is. Anderen vonden ook de ligging van de camping erg prettig.

Parkachtige camping

De parkachtige camping beschikt over 120 afgebakende kampeerplaatsen. Bomen zorgen voor de nodige schaduw en de ondergrond bestaat uit gras of kiezelstenen. Alle plaatsen hebben een water- en stroomaansluiting (CEE-stekker 6 A). Bij de sanitaire voorzieningen bevindt zich een loosplaats voor afvalwater van campers en chemische toiletten.

De sanitaire voorzieningen scoren altijd erg hoog bij de beoordeling door kampeerders op Eurocampings.eu. “Altijd schoon, ruime douches, genoeg haken en planken voor kleding en toiletspullen, tussendeuren in de cabines, alles is zoals het hoort”, is het oordeel.

Ben je benieuwd naar meer oordelen van kampeerders over deze camping? Lees het uitgebreide rapport over Aktiv Camping Prutz in 1-2015 nummer van ACSI FreeLife.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Een favoriet: Aktiv Camping Prutz

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht