ACSI FreeLife

Menu

Klein en fijn kamperen in Wales

Geniet je het meest van rust, natuur, wandelen en groen? Dan zijn Klein & Fijn campings echt iets voor jou. De campings die de inspectieteams van ACSI als Klein & Fijn selecteerden hebben nooit meer dan 50 plaatsen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Lees hier de bevindingen van Joop Hendrix die met volle teugen geniet van het rustieke, pittoreske en groene Wales. In ACSI FreeLife 5-2015 lees je zijn hele lijst favoriete campings in Wales. Hier krijg je er vast 2.

Klein en fijn én een wellness

“Dit is een unieke camping die gezien z’n beperkte aantal plaatsen en rustieke sfeer echt hoort in de Klein & Fijn campinggids. Toch vind je er veel faciliteiten, zoals een overdekt zwembad en een wellness. Het is een kleine camping met een grootse uitstraling.

Op loopafstand vind je de kust met de indrukwekkende kliffen. Het stadje Cardigan ligt op enkele kilometers afstand. Wanneer je naar de eilanden gaat, vraag je je natuurlijk af hoe het weer zal zijn. Wij gingen de maand juni en hadden maar twee dagen regen. Het kan dus alleszins meevallen.” Brongwyn Touring Caravan & Camping Park

Voor de rustzoekers

“Echt een camping voor rustzoekers. Het sanitair van deze camping wordt vernieuwd en moet dit jaar klaar zijn. Het mooie zandstrand van Tenby ligt in de buurt. En de omgeving is prachtig en pittoresk. Hoogtepunten zijn bijvoorbeeld Carew Castle, dat ligt in de buurt en is zeker een bezoek waard. Net als Saint Davids, dat dan weer wat verder uit de buurt ligt.

Deze kleinste stad van Groot-Brittannië herbergt de grootste kathedraal van Wales. Ook verdient het Pembrookshire kustwandelpad een vermelding: ik kwam in Wales een man tegen die als beroep wandelrouteboeken schreef. Het Pembrookshire Coastal Path stond hoog in zijn top 10. Nou, dat wil toch wel wat zeggen!” Hungerford Farm Caravan Park

ACSI Klein & Fijn Kamperen is speciaal ontwikkeld voor de kampeerder die op zoek is naar kleinschalige, rustieke kampeerterreinen. De ACSI-inspectieteams zijn door Europa getrokken en hebben 2050 kleine en gemoedelijke terreinen geselecteerd en gebundeld in deze gids.

Praat mee

Praat mee: Klein en fijn kamperen in Wales

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation