ACSI FreeLife

Menu

Turkije; verrassende mix van culturen

Tijdens een vakantie in Turkije geniet je van zon, zee, strand en rijke cultuur. Naast het levendige Istanbul, toeristische Bodrum en de hoofdstad Ankara zijn ook de oude Griekse ruïnesteden steden een bezoek waard.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

In Turkije is genoeg te zien. De indrukwekkende rotsformaties van Cappadocië, de kalkterrassen van Pamukkale en het tempelcomplex Göbekli Tepe zijn slechts enkele bezienswaardigheden. Turkije is de perfecte mix van het oosten en het westen.

Turkse gebruiken

Vooral de badplaatsen langs de kust zijn erg in trek onder vakantiegangers, maar het gastvrije land heeft meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Tijdens een vakantie in Turkije maak je kennis met de rijke Turkse cultuur en Turkse gebruiken. Breng eens een bezoek aan een Turks theehuis, slenter over de bazaar of laat je verwennen in een Turkse hammam.

Natuurwonderen in Turkije

Een bezoek aan de bronnen van Pamukkale mag niet ontbreken. Bewonder dit prachtige natuurverschijnsel met de witte kalkterrassen en ga lekker badderen in het warme water.
Een ander groot natuurwonder vind je in Cappadocië. Een bezoek aan de indrukwekkende rotsformaties in Cappadocië is letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt tijdens je vakantie in Turkije.

Istanbul

Tijdens je vakantie in Turkije kan je niet om Istanbul heen. Door de unieke ligging, deels in Europa en deels in Azië, ervaar je in Istanbul een verrassende mix van culturen. Vergeet ook de authentieke dorpjes niet; de tijd lijkt hier stil te staan en je maakt hier kennis met de ouderwetse Turkse gastvrijheid.

Kamperen in Turkije

Vakantie in Turkije roept al snel het beeld op van luxe all-inclusive hotels, maar Turkije leent zich ook uitstekend voor een kampeervakantie. Het zonnige klimaat is slecht één van de redenen waarom Turkije een goed land is om te kamperen.

 

Voordelig kamperen in Turkije? Word campinginspecteur!

ACSI is op zoek naar enthousiaste inspecteurs om het huidige team te versterken*. Jij kan ‘het gezicht van ACSI’ worden in Turkije! Stuur vrijblijvend een mailtje naar freelance@acsi.eu of bel 0488-470432.

Meer informatie over ons inspectieteam kan je hier vinden.

*Je bent in staat om in de periode mei t/m augustus op vakantie te gaan naar Turkije en je bent niet ouder dan 65 jaar.

Praat mee

Praat mee: Turkije; verrassende mix van culturen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation