ACSI FreeLife

Menu

Betoverend Turkije in 47 dagen

Met Ottomaanse, Islamitische en Romeinse invloeden is Turkije een zeer boeiend vakantieland. Zo’n twintig camperaars en caravanliefhebbers vertrokken afgelopen voorjaar voor een 47 dagen durende reis naar West-Turkije. De ACSI-reisleiders hielden voor ACSI FreeLife een dagboek bij.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
cappadocie

Turkije in 5500 kilometers

De dagen zijn gevuld met excursies, reisdagen en vrij dagen. De reisleider: “Het is wel vakantie, dat is het belangrijkste.” Tijdens de reis door Turkije worden liefst 5500 kilometers afgelegd waarin een scala aan bijzondere plaatsen wordt aangedaan. Ruïnestad Efese bijvoorbeeld. Volgens de reisleiders vele malen indrukwekkender dan het vergelijkbare Italiaanse Pompeï.

Klimaat

Ook grote steden als Ankara en Istanbul worden door de groep bezocht. Het reisgezelschap ontdekt het aangename klimaat, de bijzondere culturele hoogstandjes en het prachtige natuurschoon van onder andere Cappadocië en Pamukkale. En als er een camperradiator van een van de deelnemers stukgaat, blijkt hoe behulpzaam en gastvrij de Turken zijn. Je leest het uitgebreide verslag in de wintereditie van ACSI FreeLife magazine.

Wil je ook een prachtige, goed georganiseerde, gezellige reis ondernemen met andere caravan- en kampeerliefhebbers. Kies dan voor een kampeerreis van ACSI. Meer informatie & online boeken: ACSIreizen.nl

 

Praat mee

Praat mee: Betoverend Turkije in 47 dagen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht