ACSI FreeLife

Menu

Indrukwekkende kampeerreis naar Spanje

Fietsen door de straten van Barcelona, met de kabelbaan naar het klooster van Monsterrat, wijn proeven bij het wereldberoemde wijnhuis Torres. Tijdens een 14-daagse kampeerreis van ACSI maak je op een unieke manier kennis met de regio’s Catalunya en Vilanova.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

ACSI FreeLife reist mee en ontdekt samen met de deelnemers het ware Spanje.

Welkom in Spanje

Het eerste dat ons opvalt in dit noordoostelijke deel van Spanje is de afwisseling tussen een robuust rotsenlandschap en een heuvelachtige groene omgeving. De standplaats is camping Vilanova Park, gelegen aan zee. Het is een mooie luxe camping met onder andere een binnen- en buitenzwembad.

We worden welkom geheten door de reisleiders en ’s avonds maken we onder het genot van een gezamenlijke barbecue kennis met de andere deelnemers van de reis. Wat een pluspunt is op deze kampeerreis naar Spanje is de combinatie tussen vrije dagen die we zelf kunnen invullen en de excursies die we met de groep kunnen doen.

Bijzondere excursies

We gaan met de groep op pad naar de wijnstreek van de Penedès. De vele wijngaarden strekken zich uit tot zover ons oog reikt. De vele kloosters en landerijen tussen de wijngebieden zijn een lust voor het oog. We zijn onderweg naar het wijnhuis Torres en kijken ernaar uit de wereldberoemde wijnen te proeven.

Na de wijnproeverij reizen we verder en bezoeken het indrukwekkend gelegen klooster van Montserrat. Een kabelbaan zal ons tot op 700 meter hoogte brengen en we kunnen daarna de hele middag genieten van het spectaculaire uitzicht. Heel bijzonder is het 12e eeuwse beeld van de zwarte Madonna in een van de kapellen.

Fietsen door Barcelona

Een van de meest unieke excursies deze vakantie staat in het teken van Barcelona. We gaan fietsend de stad ontdekken, een leuke manier om Barcelona te bezoeken. In het centrum worden we ontvangen door een gids en staan de fietsen al klaar.

Je ziet zoveel van het straatleven dat je je bijna zelf een bewoner voelt. Door de deskundige rondleiding krijg je een andere kijk op Spanje. Speciaal aan te raden is het bezoek aan Tarragona met veel Romeinse overblijfselen waaronder een aquaduct en amfitheater. Je waant je even in een andere wereld.

Meer informatie

Ook mee op reis? Dat kan! De kampeerreis naar Catalunya en Vilanova vertrekt op 6 september 2015 en heeft een reisduur van 14 dagen. Reisleiders Lotty en Jan Roders heten je van harte welkom in Spanje. Klik hier om de reis te boeken. Kennis maken met Lotty en Jan Roders? Lees het interview in ACSI FreeLife Magazine 3-2015.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Indrukwekkende kampeerreis naar Spanje

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation