ACSI FreeLife

Menu

Flamenco in Sevilla

In Sevilla is het van begin tot eind september flamenco wat de klok slaat. Op verschillende locaties in de stad worden flamenco-optredens gegeven. Naast Teatro Maestranza, het Teatro Lope de Vega, het Teatro Central en Teatro Alameda, gaat de Bienal dit jaar de straat op. In verschillende straten van Sevilla zijn openluchtpodia te vinden.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Bienal de Flamenco

De eerste Bienal de Flamenco werd in 1979 gehouden. Gedurende de afgelopen zestien edities is het evenement alleen maar groter geworden. Naast het officiële programma is er ook altijd een parallelprogramma met aanvullende activiteiten, projecten en workshops. Kijk voor alle activiteiten op Labienal.com.

Nog meer flamenco in Zuid-Spanje

De flamencodans- en muziek is ook nauw verbonden met Andalusië. Ook in andere steden in Zuid-Spanje worden festivals gehouden. Tijdens het Festival de Jerez, jaarlijks gehouden eind februari/begin maart, kunt u zelf aan de slag met een korte flamencocursus. Voor een overzicht van de feesten, festivals en evenementen kunt u deze website bezoeken. Zoekt u het liever dichter bij huis? In Nederland wordt van 18 januari tot en met 3 februari voor de vierde keer de Flamenco Biënnale Nederland gehouden.

In het laagseizoen kunt u voordelig kamperen op een camping in de buurt. Kijk op Campingcard.com.

Praat mee

Praat mee: Flamenco in Sevilla

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation