ACSI FreeLife

Menu

Vakantie in Servië

Vakantie in Servië betekent genieten van ongerepte natuur en traditionele cultuur. In het land kom je nog geen massatoerisme tegen en geniet je van een heerlijk ontspannen vakantie. Servië heeft 2013 uitgeroepen tot ‘Jaar van de Cultuur’. Het toerisme in Servië is nog niet erg bekend en met deze nieuwe promotiecampagne wil Servië toeristen bewust maken van het brede culturele aanbod in het land.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Cultuur in Servië

Servië staat bekend om de rijke geschiedenis, prachtige natuur en de rijke cultuurhistorie. Er zijn diverse middeleeuwse kloosters en er worden regelmatig traditionele muziekfestivals gehouden. In de nieuwe promotiecampagne wordt ook aandacht besteed aan het Moderne Servië. Ook de hedendaagse cultuur is namelijk de moeite waard tijdens een vakantie in Servië. Er worden diverse evenementen georganiseerd waarin mode, creativiteit en moderne en uitvoerende kunsten centraal staan.

Belgrado

Een bezoek aan de hoofdstad Belgrado mag niet ontbreken tijdens de vakantie. Belgrado heeft diverse monumenten en musea. Belgrado staat ook bekend om de vele evenementen, het bruisende nachtleven en gastvrije bevolking.

Rondreis Servië

ACSI biedt avontuurlijke rondreizen aan door de Balkan. Je verblijft met je caravan of camper op prachtige gelegen campings en toert door het ruige binnenland van Servië, Montenegro, Bosnië-Herzegovina en Kroatië. Met de kampeerreizen van ACSI ontdek je de nog niet vaak bezochte balkanlanden op een veilige en bijzondere wijze.

Voor meer informatie over de ACSI Kampeerreizen klik je hier.

Praat mee

Praat mee: Vakantie in Servië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation