ACSI FreeLife

Menu

Camping Berau opent ‘lifestyle locatie’

Camping Berau in St. Wolfgang (Opper-Oostenrijk) komt met een nieuwe lifestyle locatie “Hias”. De locatie moet “het winterseizoen bevorderen”.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Camping Berau

Een ontbijtbuffel, houtovenpizzeria, antipasti en dakterras met uitzicht over de Wolfgangsee. Camping Berau weet het zeker: dankzij de nieuwe locatie zijn ze helemaal klaar voor het winterseizoen.

Zestigjarig jubileum

De Hias is geopend ter ere van het zestigjarige jubileum van de Oostenrijkse camping. De hotelfamilie Hinterberger begon in de jaren zestig met een ontbijtpension. Inmiddels is Camping Berau uitgegroeid tot veelzijdige vakantiebestemming met hotel, bed&breakfast en een zeecamping.

Bijdrage aan het winterseizoen

Eigenaar Matthias Hinterberger spreekt na het eerste zomerseizoen van een succes. “Met de Hias willen we een bijdrage leveren aan de bevordering van het winterseizoen. De keuken is het hele jaar door geopend en tijdens de jaarwisseling bieden we twee eindejaarsfeesten aan. Deze vinden plaats op 30 en 31 december.” In het zomerseizoen kunnen er op Camping Berau tot 550 gasten verblijven.

Praat mee

Praat mee: Camping Berau opent ‘lifestyle locatie’

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht