ACSI FreeLife

Menu

App voor het spotten van Noorderlicht

VisitNorway heeft een gratis app gelanceerd met een gids voor de beste momenten waarop je van het noorderlicht (Aurora Borealis) kunt genieten.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

NorwayLights geeft informatie over de weersomstandigheden. Op die manier weet je precies wanneer en waar je moet zijn om de mooie lichtshow te beleven. Tot en met maart heb je de beste kansen om het noorderlicht te spotten.

Noorderlicht

Noorwegen ligt midden in de noorderlicht-zone waardoor de kans op een bijzondere lichtshow door het hele land, en met name rond de poolcirkel groot is.

Hoewel het noorderlicht ook in de andere landen te zien en te beleven is, maken de goede bereikbaarheid en gunstige weersomstandigheden Noorwegen één van de beste plaatsen ter wereld om het fenomeen te aanschouwen.

Van oktober tot en met maart en op onbewolkte dagen is het noorderlicht op haar mooist. De NorwayLights app geeft ter plaatse de laatste informatie over de beste locatie en tijd. De app is gratis te downloaden via iTunes (alleen voor iPad of iPhone).

Noorwegen

Kijk voor meer informatie over Noorwegen of het noorderlicht op VisitNorway.com.

Interesse om met een compleet verzorgde kampeerreis naar Scandinavië te reizen? In het volgende nummer van ACSI FreeLife magazine vind je een interview met de reisleiders van de ACSI Kampeerreis Noordkaap-Lofoten. Zij vertellen honderduit over hun ervaringen in Scandinavië en hun favoriete land Noorwegen. Bestel het nummer hier.

bestel magazine

 

Praat mee

Praat mee: App voor het spotten van Noorderlicht

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation