ACSI FreeLife

Menu

Campertour door Nieuw-Zeeland

Met een camper rondtrekken in Nieuw-Zeeland. Wie wil dat nu niet? ACSI Kampeerreizen biedt jou volgend jaar een onvergetelijke camperreis aan in dit natuurwalhalla aan de andere kant van de wereld.

Auteur
Sander Cox
Datum

Doorgaans gaan de ACSI Kampeerreizen alleen naar Europa en Noord-Afrika, maar vanwege de unieke mogelijkheden voor natuurliefhebbers wijken ze voor één keer uit naar het land van de All Blacks. Het reisleidersechtpaar Henk en Gera van Wijngaarden is al verschillende keren in Nieuw-Zeeland geweest. Tijdens de reis delen ze graag hun enthousiasme met jou.

Tussenstop in Singapore

Omdat je natuurlijk niet voor een weekje naar de andere kant van de wereld vliegt, bezoek je tijdens de reis alle hoogtepunten van Nieuw-Zeeland. Uiteindelijk ben je 35 dagen van huis en rijd je 29 dagen rond in je tijdelijke huis op wielen. De reis start op het Zuidereiland in Christchurch, waar je via een tussenstop in Singapore naar toe vliegt.

Na een overnachting is het tijd om de camper op te halen. Je rijdt in een Ultima Plus camper van het verhuurbedrijf van Maui. Deze buscamper van zeven meter is ingericht voor twee personen en is voorzien van douche, toilet en volledig ingerichte keuken. Heb je meer ruimte nodig of geen zin om de zitgroep iedere nacht om te bouwen tot bed? Dan kun je optioneel de Beach camper huren. Deze alkoof biedt plek aan vier volwassenen met een vast bed in de alkoof en een tot tweepersoonsbed ombouwbare zitgroep.

Pinguïns

Om te wennen aan het nieuwe vervoersmiddel hoef je de eerste dag niet zo ver te rijden. Je overnacht na een rit van zo’n anderhalf uur op de camping in Akaroa. De volgende dag staat er letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt op het programma: Mount Cook. Dit is met 3.724 meter de hoogste berg van Nieuw-Zeeland. Vanaf de camping kijk je uit over de machtige berg. Na een nacht in de natuur leidt de route verder naar Dunedin. Hier kun je een excursie maken naar het Otago schiereiland. Op dit 24 kilometer lange schiereiland heb je grote kans pinguïns, albatrossen en zeeleeuwen te zien.

Voor de camperreis (je vertrekt op 22 februari 2017) betaal je € 7.766 per persoon. Dat is inclusief vliegreis, 29 dagen camperverhuur, alle campinggelden, drie hotelovernachtingen, zes excursies, drie avondmaaltijden en begeleiding door Henk en Gera van Wijngaarden. Als jij je nu al wilt aanmelden dan kan dat meteen online.

Informatiedag

Zit jij nog vol vragen en/of wil jij graag eerst kennismaken met de twee reisleiders? Op zaterdag 9 juli organiseert ACSI Kampeerreizen van 14.00 tot 17.00 uur een speciale Nieuw-Zeeland informatiedag. Je kunt je aanmelden via info@acsireizen.nl of bellen naar 0488-420810 onder vermelding van ‘aanmelden infodag Nieuw-Zeeland’.