ACSI FreeLife

Menu

Winterkamperen kun je leren

Winterkamperen wordt steeds populairder. De voorbereiding vraagt alleen meer tijd dan je misschien gewend bent van een zomervakantie. ACSI FreeLife helpt je op weg.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
2
2
ReactiesPraat mee

Eropuit trekken met de caravan of camper is al lang niet meer gebonden aan het seizoen. Ook in de winter kun je tegenwoordig genieten van het vrije buitenleven op de camping. Afzien en koukleumen is er echt niet bij, want een moderne caravan of camper beschikt over zaken als een goede isolatie, dubbele beglazing, verwarming met luchtcirculatie en winterventilatie.

Winterkamperen: Kerst op de camping

Een wintersportvakantie in de Alpen, de Ardennen of Sauerland kan zo een heel bijzondere ervaring worden. Maar het hoeft niet altijd ver weg te zijn. Ook in Nederland openen verschillende campings hun winterdeuren.

Krijg je geen genoeg van de Nederlandse natuur in de winter? Zet dan je tent, camper of caravan op een van de drie kampeerterreinen van Staatsbosbeheer die in de winter open zijn. Op Natuurkampeerterrein Drie in Ermelo, Natuurkampeerterrein Vlagberg in Sint Anthonis en  Natuurkampeerterrein Veenkuil in Bant kun je terecht.

Gratis campingplaats

Wil je eens wat anders dan een traditioneel kerst en oud en nieuw? En ben je wel in voor eens winters avontuurtje? Trek dan je stoute (winter)schoenen aan en reserveer gratis een campingplaats op een Roompot camping tussen 20 december 2013 en 5 januari 2014.

Versier je caravan en proost met je nieuwe buren op het nieuwe jaar. Zie het als kerstcadeau dat je alleen de reserveringskosten en toeristenbelasting hoeft af te rekenen aan het einde van je verblijf. De deelnemende campings zijn Kustcamping Egmond aan Zee, Klein Vink in Arcen, Camping Zeebad in Breskens en Kampeerresort Kijkduin in Den Haag.

Loop jij ondertussen warm voor een wintervakantie op de camping? In het december/januari nummer van ACSI FreeLife vind je een special over winterkamperen van maar liefst 25 pagina’s. Veel plezier in de sneeuw!

bestel magazine

 

Praat mee

 1. T

  Ik zou de kerst wel is een keer in een tent willen doorbrengen. Dat lijkt mij meer een uitdaging en leuker dan een camper of caravan.

  Reageer
  0
  0
  1. Leuk hoor! Trek je stoute schoenen aan en doen!

   Reageer
   0
   0

Praat mee: Winterkamperen kun je leren

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation