ACSI FreeLife

Menu

Vintage Festival op Farm & Country Fair

Een heel weekend genieten van alles wat het plattelandsleven te bieden heeft. Je terug wanen in de sfeer van vroeger. Dat kan op de Farm & Country Fair en het Vintage Festival op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
farmcountry

Bijna 400 stands uit binnen- en buitenland tonen hun assortiment op het gebied van mode, culinaire streekproducten en decoratie. Er zijn verschillende workshops, demonstraties, diverse shows en oude ambachten te zien en te beleven.

Een stukje landleven in de Achterhoek

De Farm & Country Fair vindt plaats in Aalten, in de Achterhoek. Het terrein is verdeeld in verschillende dorpen en daardoor is alles overzichtelijk zodat je niets hoeft te missen. Werkelijk alles op het gebied van landleven komt voorbij. Een greep uit het aanbod: een keuring van miniatuurpaarden, schapen drijven met bordercollies, graandorsen met antieke dorsmachines. Je kan getuige zijn van het kampioenschap wolspinnen, een Achterhoeks wijntje proeven, of een van de paardenshows bijwonen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Zo is er een knuffelhoek met kleine dieren, een strokasteel en draaimolen. Meer informatie over alles wat er te zien en te doen is, vind je op CountryFair.nl.

Vintage Festival

Tijdens het weekend van 21 t/m 23 juni kan je nog meer genieten van vroegere tijden. Nederlands eerste Vintage Festival gaat dan namelijk van start. Een gedeelte van het terrein van de Farm & Country Fair is helemaal ingericht in vintage stijl. Modeshows, dansshows, live muziek en diverse stands brengen je helemaal terug naar de jaren 1950-1980. Informatie over het Vintage Festival vind je op VintageFestival.nl.

Meer informatie

De toegang voor de Farm & Country Fair is € 15,-. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang en voor de kinderen of kleinkinderen van 4 t/m 12 jaar is de toegangsprijs € 5,-. En met hetzelfde toegangskaartje bezoek je het Vintage Festival. Kaartjes zijn te koop via de website. Daar vind je hier alle informatie over het programma, de deelnemers en de verschillende ingerichte dorpen op het terrein.

Kamperen

Het buitenleven is niet compleet zonder een overnachting op een van de omringende campings. In Aalten zijn vijf door ACSI geïnspecteerde campings te vinden waar je perfect een weekend kan staan dicht bij de Farm & Country Fair:

Praat mee

Praat mee: Vintage Festival op Farm & Country Fair

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht