ACSI FreeLife

Menu

Vier de Lentedagen bij RCN

’s Avonds is het langer licht, de terrassen stromen langzaam vol en de bloemetjes mogen naar buiten. Het is weer lente, en vanzelfsprekend krijgen we dus weer kampeerkriebels! RCN Vakantieparken luidt het kampeerseizoen in met de zogenaamde ‘lentedagen’.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

De lentedagen vinden plaats in het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 april op de RCN-campings in Nederland. Je maakt bovendien kans op een gratis bungalowweekend op één van deze campings.

Programma

Op beide dagen worden er op de campings tussen 12.00 en 17.00 uur verschillende activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen worden geschminkt, een speurtocht over het park doen en een dansles volgen. Verder kun je op camping de Schotsman en de Flaasbloem meedoen aan een voetbalclinic. Daarnaast worden er allerlei prijzen verloot, waaronder een gratis weekend of week kamperen op een van de parken.

Je kunt tijdens dit weekend met korting kamperen. Je kampeert drie nachten voor € 25,- per kampeerplaats (maximaal zes personen), of één nacht voor € 15,-.

RCN Campings

Benieuwd naar de camping die het dichtst bij jou in de buurt ligt? Je ziet het in het overzicht hieronder. Via de link lees je gelijk de reviews van kampeerders die je voorgingen.

Camping RCN de Schotsman Zeeland – Kamperland

RCN Vakantiepark Toppershoedje Zuid-Holland – Ouddorp

RCN De Flaasbloem Noord-Brabant – Chaam

RCN Zeewolde Flevoland – Zeewolde

Camping RCN Het Grote Bos Utrecht – Doorn

RCN De Potten Friesland – Offingawier

RCN de Jagerstee Gelderland – Epe

RCN Vakantiepark De Roggeberg Friesland – Oud-Appelscha

RCN De Noordster Drenthe – Dwingeloo

Voor meer informatie over de RCN Lentedagen kijk je op de website.

Praat mee

Praat mee: Vier de Lentedagen bij RCN

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation