ACSI FreeLife

Menu

Vadernacht: durf jij te slapen tussen de dino’s?

Vaderdag? Nee, Vadernacht! Want wat is er nou spannender dan kamperen tussen de dinosaurussen in het bos, moet DinoPark Amersfoort gedacht hebben. Daarom kunnen vaders met hun kinderen een spannend kampeeravontuur beleven.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Vadernacht is een terugkerend evenement in Dierenpark Amersfoort. Dit jaar zijn er voor het eerst niet één, maar drie Vadernachten.

Programma

De vaders kunnen laten zien wat ze waard zijn bij het opzetten van de tenten. Daarna is er midden in het DinoPark een barbecue. En dan is het tijd voor het avontuurlijke avondprogramma. Een bezoekje van een vreemd wezen of een grommende dinosaurus? Je moet nergens vreemd van opkijken.

Ondertussen worden ook de mama’s niet vergeten. Zij kunnen de volgende ochtend gezellig aanschuiven bij het ontbijt en luisteren naar alle verhalen van de afgelopen nacht.

Kaartverkoop

De Vadernachten vinden plaats in de nacht van 17 op 18 juni, de nacht van 18 op 19 juni en de nacht van 25 op 26 juni. De kaartverkoop start op woensdag 6 april, om 12:00 uur. Volgens de organisatie ging het de vorige jaren hard met de kaartverkoop, dus wees snel als je zeker wil zijn van een kaartje.

Om 7.30 uur de volgende ochtend kunnen moeders en niet-deelnemende broers en zussen aanschuiven aanschuiven bij het ontbijt. Meer informatie en tarieven vind je op de website van het Dierenpark.

Oja, vergeet trouwens niet om je kampeerspullen mee te nemen!

Praat mee

Praat mee: Vadernacht: durf jij te slapen tussen de dino’s?

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation