ACSI FreeLife

Menu

Uit-jeTent in de Noordoostpolder

Kampeerders kunnen van 6 t/m 10 juni 2013 voor € 10 per nacht een weekend kamperen op verschillende campings in de Noordoostpolder.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
uitjetent

Tijdens het Uit-jeTent weekend bruist de Noordoostpolder van de activiteiten die speciaal worden georganiseerd voor kampeerders die de regio komen bezoeken.

Uit-jeTent activiteiten

Uit-jeTent lokt bezoekers letterlijk uit de tent om de Noordoostpolder te beleven. Er worden tal van activiteiten georganiseerd op het gebied van sport, kunst, cultuur en natuur. Je kan open tuinen en galeriën bezoeken, het leven op de boerderij ervaren en er worden verschillende workshops gegeven. Er zijn rondleidingen in een lavendelkwekerij, er is een vogelexcursie en je kunt genieten van van een Bourgondisch Bosontbijt op camping de Veenkuil.  Op de website van Uit-jeTent kan je een uitgebreid programma vinden van alle activiteiten.

ACSI campings

Tijdens het Uit-jeTentweekend doen er ook een aantal door ACSI geïnspecteerde campings mee. Alle voorzieningen zoals electriciteit, water, toilet en douche zijn aanwezig. Je betaalt 10 euro per nacht per kampeerplaats. Je kan met maximaal zes personen op een plaats staan en boeken kan vanaf twee nachten. Een nacht overnachten kan natuurlijk ook, maar je betaalt voor minimaal twee nachten.

De volgende door ACSI geïnspecteerde campings doen mee aan het Uit-jeTent weekend 2013.

Camping de Kiekendief
Vakantiepark Urkerbos
Camping Craneburcht
Camping het Bosbad
Camping de Veenkuil
Camping de Stiente
Camping de Voorst
Vakantiepark Eigen Wijze

 

Praat mee

Praat mee: Uit-jeTent in de Noordoostpolder

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht