ACSI FreeLife

Menu

TerSpegelt wint Vakantiebeurs Award

Recreatiepark TerSpegelt uit Eersel is tijdens de Vakantiebeurs in de prijzen gevallen. In de categorie Kampeer & Camping ontving het park 12 januari de Vakantiebeurs Award voor ‘meest innoverende product’.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Het recreatiepark ontving de prijs voor zijn zogenaamde WaterLodges. Dit zijn negen accommodaties op een vlonder in het water. De lodges hebben een eigen steiger en hangmat boven het water. Geheel in het teken van de ‘glamping-trend’, want aan luxe ontbreekt het de WaterLodges geenszins.

Glamping op het water

Zo zijn de achtpersoons lodges voorzien van onder andere een eigen badkamer en keuken met vaatwasser. En privézwembad voor de deur. Althans, als je de recreatieplas waarboven de lodges gelegen zijn daartoe rekent.

Naast het recreatiepark waren ‘Les Castels Camping & Glamping’ en de ‘Knaus Sport & Fun’ caravan genomineerd. Les Castels, een groep van 38 campings in de achtertuinen van kastelen, ontving haar nominatie voor “een mooie manier van kamperen waarmee historische gebouwen in stand worden gehouden, duurzaam en met respect voor de culturele waarden”, zo oordeelde de vakjury.

Ook ‘Knaus Tabbert ’ met de Knaus Sport & Fun caravan greep net naast de prijs. Volgens de vakjury kwam de caravan op de nominatielijst terecht dankzij “het originele en vernieuwende ontwerp, aangepast op specifieke wensen van de sportieve reiziger”.

De vakjury

Tijdens de eerste vakdag van de Vakantiebeurs, op dinsdag 12 januari, zijn de awards uitgereikt. Iedereen kon online stemmen, binnen zes categorieën: Verre Bestemmingen, Familie & Kinderen, Kampeer & Camping, Cruises & Zeilen, Outdoor & Sport en Steden & Cultuur. De vakjury beoordeelde de nominaties op mate van originaliteit, innovatiekracht, prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid. Verder keek de jury nog naar de mate waarop ingespeeld wordt op vakantietrends. De jury bestaat uit: Marloes de Vries (Projectleider bij NBTC- NIPO), Isabel Mosk (Online strateeg en reisblogger), Irene Gunneweg (Onderwijsmanager School voor Toerisme & Recreatie ROC Mondriaan) en Sander Beunk (Campagne Manager Leisure Jaarbeurs).

Nog even geduld

Zij besloten uiteindelijk dat TerSpegelt met de WaterLodges “een mooi nieuw en innovatief product heeft, dat goed aansluit bij de wens van de reiziger die wil kamperen maar met de nodige luxe”.

Wie al laaiend enthousiast is over de accommodaties in het recreatiepark, moet nog even geduld hebben. Vanaf 22 april kun je logeren in de WaterLodges bij TerSpegelt. Voor meer informatie over de faciliteiten en prijzen, kun je terecht op de website van het winnende recreatiepark.

Praat mee

Praat mee: TerSpegelt wint Vakantiebeurs Award

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation