ACSI FreeLife

Menu

Ruurlo heeft mooiste wandelroute

De winnaar van de ‘mooiste wandeling van 2016’ verkiezing is bekend. De wandeling ‘Mooi Achterhoek’ vanuit Ruurlo rondom de Baakse Beek kon op de meeste stemmen van wandelaars rekenen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
wandelen

Eerder al schreven we over de verkiezing van de ‘mooiste wandeling van 2016’. Op de website wandelzoekpagina.nl konden bezoekers hun stem uitbrengen op hun favoriete wandeling. Het afgelopen jaar zijn er op deze pagina meer dan 900.000 wandelingen gedownload.

Wandelroute van het jaar

Wandelaars konden hun keuze maken uit een voorselectie van deze wandelingen van het afgelopen jaar. De voorselectie, bestaande uit 15 wandelroutes, is gemaakt op basis van het aantal downloads en reacties van wandelaars.

Uit deze voorselectie zocht ACSI FreeLife de campings waar je in de buurt kunt kamperen. Op die manier kun je  het wandelen goed combineren met een mooie kampeervakantie!

De onbetwiste winnaar van de 15 wandelingen is dus een wandeling door het Gelderse Ruurlo. Een wandeling tussen vele weilanden met schitterende vergezichten, aldus wandelzoekpagina.nl. Wandelaars krijgen ook nog een tip mee van de Wandelzoekpagina: “Trek een lange broek aan, sommige paden kunnen enigszins overwoekerd zijn.”

Gratis wandelkaart

Op de website is een gratis wandelkaart van de verkozen wandeling af te drukken. Het is ook mogelijk om een jaarabonnement te nemen. Dan kun je alle wandelingen afdrukken. Een abonnement kost € 12,50 per jaar.

De site wandelzoekpagina.nl biedt informatie over wandelen in Nederland. Er worden verschillende wandelingen aangeboden: zowel natuur-, stads- en GPS-wandelingen en meerdaagse tochten. Wandelzoekpagina.nl biedt meer dan 5000 gratis wandelingen in Nederland en is daarmee de meest volledige site voor dagwandelingen in Nederland.

Praat mee

Praat mee: Ruurlo heeft mooiste wandelroute

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht