ACSI FreeLife

Menu

Proefkamperen in Drenthe

Wil je ervaren hoe het is om te kamperen in Drenthe? Kom dan proefkamperen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Na het succes van de campagne ‘Proefkamperen’ in 2012 wordt de campagne door Marketing Drenthe herhaald in 2013. Ook deze campagne is succesvol van start gegaan. Er zijn mooie arrangementen samengesteld inclusief leuke activiteiten.

Proef het buitenleven

In het weekend van 7,8 en 9 juni kun je ervaren hoe het is om te kamperen in Drenthe. Paardrijden, boogschieten, kanovaren en wandelen. In deze provincie kan het allemaal. Er zijn diverse arrangementen samengesteld zoals actief, kinderpret, sportief en natuurbeleving. De arrangementen zijn te boeken bij de betreffende camping. Meer dan 50 campings bieden gezinnen een compleet weekend aan (inclusief twee overnachtingen, activiteit en faciliteiten).

Voor €30,- kun je met het hele gezin het buitenleven van Drenthe komen proeven. Kijk hier voor meer informatie.

Drenthe populair bij gezinnen

Drenthe staat derde op de lijst van populairste provincies, als het om vakantie in eigen land gaat. Zo blijkt uit onderzoek van de Provincie Drenthe, het Recreatieschap Drenthe en Marketing Drenthe. Alleen de provincies Gelderland en Limburg trekken nog meer toeristen.

Vooral gezinnen met kinderen vieren graag vakantie in deze provincie. Ruim een kwart van de vakantiegangers is jonger dan 18 jaar. Met name gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 12 jaar brengen hun vakantie graag door in Drenthe.

Hoge waardering door bezoekers

De provincie krijgt van de vakantiegangers een positieve waardering. De bezoekers waarderen hun verblijf gemiddeld met een 8,2. Ondernemers en overheden willen deze waardering graag hoog houden en investeren dan ook in het opknappen van fietspaden en het organiseren van spraakmakende evenementen.

Kijk voor mooie campings in Drenthe ook eens op Eurocampings.eu.

Praat mee

Praat mee: Proefkamperen in Drenthe

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation