ACSI FreeLife

Menu

Proefkamperen bij Glamping Kids Playroom

Ben je toevallig in Amsterdam en denk je weleens aan een kampeervakantie met de kinderen? Ga dan eerst een keer proef draaien bij Restaurant Gustafson in hartje Amsterdam. Daar kunnen de kleintjes terecht in de pop-up Glamping Kids Playroom, een speelplek ingericht door de Franse campingketen Les Castels.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer

In deze speelkamer op het terrein van de Westergasfabriek weet je zeker dat de kids zich vermaken, en dat jullie aan de andere kant ongestoord culinair kunnen genieten. De Glamping Kids Playroom is kortom een mooie manier om alvast in de vakantiesfeer te komen. Qua inrichting en speelfaciliteiten probeert deze nieuwe ruimte zoveel mogelijk het buitenspeelgevoel van de camping op te roepen. In een decor van bos en kastelen kunnen de kids schommelen, klimmen, tekenen of spelen in een tipitentje.

Les Castels

Deze allereerste pop-up Glamping Kids Playroom van Amsterdam is onderdeel van de Franse campingketen Les Castels. In de jaren zestig hadden kasteel- en landgoedeigenaren het moeilijk om hun erfgoed te onderhouden. Zij besloten noodgedwongen om hun achtertuinen open te stellen voor kampeerders. Les Castels sprong daar op in. Inmiddels telt het bedrijf 38 campings, verspreid van Noord- tot Zuid-Frankrijk.

Glamperen

De Glamping Play Kidsroom sluit aan bij glamping. De laatste jaren is het steeds meer een trend om lekker in de buitenlucht te zijn en tegelijkertijd ook te genieten van luxueuze voorzieningen, of te wel glamperen.  Zo heeft Les Castels een glampingaanbod van onder anderen safaritenten, boomhutten en pipowagens.

De speelkamer in Amsterdam is nog tot en met 30 september open. Op dinsdag en tot en met donderdag is het speelparadijs open van 17.00 tot 23.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 22.00 uur en op zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

Praat mee

Praat mee: Proefkamperen bij Glamping Kids Playroom

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation