ACSI FreeLife

Menu

Op bezoek bij de boer in de IJsseldelta

Wil jij biologische melk proeven, een koe knuffelen of op de foto met een alpaca? Dit zijn zomaar wat dingen die je kunt doen tijdens de IJsseldeltadag op zaterdag 28 mei. Boerderijen stellen hun stallen deze dag open voor bezoekers, en organiseren allerlei activiteiten.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
ijsseldatadag

De IJsseldelta omvat de plaatsen Zwolle, Kampen en Zwartewaterland. De IJsseldeltadag is bedoeld als een gezellig dagje uit voor het hele gezin. De boerderijen aan de Mandjeswaard, Kamperzeedijk en in polder Mastenbroek openen hun staldeuren. Daarnaast is stoomgemaal d’Olde Mesiene geopend voor rondleidingen over waterbeheer.

IJsseldelta

Bij de Tourist Info Punten in de IJsseldelta is vanaf medio mei een flyer met een handig overzichtskaartje van alle deelnemende bedrijven verkrijgbaar. De (klein)kinderen kunnen ook meedoen met de kleurwedstrijd. De kleurplaten zijn uit te printen op de website en kunnen op 28 mei bij de deelnemende bedrijven worden ingeleverd.

Nu al benieuwd naar het programma? Kijk dan even op de website van de IJsseldeltadag.

Een bezoekje aan de IJsseldelta kun je natuurlijk mooi combineren met een kampeerovernachting. ACSI FreeLife zocht alvast twee campings in de buurt voor je uit, allebei door kampeerders beoordeeld met een 8,3.

Camping Terra Nautic

Vechtdijk 1
8035 PA / Zwolle
Nederland

Camping Roggebotsluis

Reeveweg 1
8265 PR / Kampen
Nederland

Praat mee

Praat mee: Op bezoek bij de boer in de IJsseldelta

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht