ACSI FreeLife

Menu

Oostappen investeert flink in extra activiteiten

Om de bezetting in het hoog- en laagseizoen een impuls te geven, gaat de Oostappen Groep de komende tijd flink in animatie investeren.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
oostappen

In samenwerking met de Cosmo Academy uit Den Bosch is een programma met themaweekenden opgesteld dat de Oostappen-parken extra aantrekkelijk moet maken voor jonge gezinnen.

Nieuwe activiteiten

Volgens directeur beheer en ontwikkeling Jos Mennen is de bezettingsgraad van de vakantieparken in het voor- en naseizoen wat minder. Het programma dat nu is samengesteld met Cosmo Academy moet daar verandering in brengen.

De nieuwe activiteiten zijn ontworpen rond diverse thema’s zoals western, glitter & glamour en Ernst, Bobbie & de Rest. De weekenden moet hierdoor voor jonge gezinnen aantrekkelijker worden.

Senioren

Oostappen wil ook doordeweeks meer gasten en gaat daarom aantrekkelijke midweekarrangementen voor senioren samenstellen. Hiervoor wordt overlegd met attracties in de omgeving van de parken.

Mennen: “We houden activiteiten zoals aqua gym op het park en organiseren fietsroutes langs attracties in de regio waarmee we afspraken maken. In de omgeving van Prinsenmeer in Ommel kun je denken aan het klokkenmuseum in Asten.”

De Oostappen Groep bestaat uit twaalf vakantieparken in Nederland en België.

Bron: Eindhovens Dagblad
Foto: Oostappen Vakantieparken

Praat mee

Praat mee: Oostappen investeert flink in extra activiteiten

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht