ACSI FreeLife

Menu

Oldtimers spotten bij Autotron

Ben jij zo’n kampeerder die nog wel eens terugdenkt aan die goede oude tijd toen de zwarte zaterdag nog moest worden uitgevonden? Of heb je gewoon liefde voor de oldtimer?

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Oldtimer

Tijdens de zomereditie van de Internationale Oldtimerbeurs in Rosmalen kun je in het weekend van 27 en 28 augustus je hart ophalen en volop oldtimers spotten.

Autotron Rosmalen

Op zowel het buitenterrein als in de beurshal van Autotron Rosmalen kunnen liefhebbers zich vergapen aan nostalgische auto’s, motoren en bromfietsen. Zo zal de Ford Taunus M Club een aantal oldtimers uit de jaren zestig en zeventig gaan showen. Het is niet alleen maar kijken geblazen tijdens de Oldtimerbeurs. Wie op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires, is hier ook op de juiste plek.

De beurs is op zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus open van 10.00 tot 17.00 uur. Om binnen te komen betaal je € 12,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een betalende volwassene gratis naar binnen.

Campings in de buurt

Camping De Hooghe Heide in Berlicum (4,2 km van Rosmalen). Dit zegt de inspecteur: “Gezellige, gemoedelijke sfeer op de camping met goede mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten en daarna pannenkoeken eten.”

Camping Vakantiepark Dierenbos in Vinkel (4,7 km van Rosmalen). Dit zegt de inspecteur: Familiepark bij uitstek, ook bij slecht weer. Uitgebreid recreatieprogramma.”

Camping Familie Huismans in (5,7 km van Rosmalen) in Nuland. Dit zegt de inspecteur: “In het bijzondere Brabantse Nuland tussen Oss en Den Bosch, vindt u onze kleine boerderijcamping, die niet meer in bedrijf is, maar waar nog wel wat kleinvee te aaien is. U hoort de stilte, alleen de vogels zingen hier hun lied.”

Praat mee

Praat mee: Oldtimers spotten bij Autotron

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht