ACSI FreeLife

Menu

NBTC lanceert Visit Holland App

Nieuw van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen: een app die reizigers voorziet van inspirerende en praktische informatie over Nederland en alles wat hier te zien en doen is. En dat helemaal ‘op maat’.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
visit holland wireframes

Reisgids op de telefoon

De rol van de mobiele telefoon tijdens de vakantie wordt steeds belangrijker. De traditionele reisgids wordt steeds vaker vervangen door mobiele apps die op basis van een locatie kunnen voorzien in de informatiebehoefte. Ook wil de reiziger zijn ervaringen direct kunnen delen met vrienden. De Visit Holland app is gratis te downloaden in de App Store.

Informatie op maat

Met de app heeft de gebruiker alle informatie over Nederlandse steden, regio’s, attracties, bezienswaardigheden en musea in de palm van zijn hand. In ‘My Holland’ kunnen gebruikers, door het aangeven van een profiel, navigeren op basis van persoonlijke voorkeuren. Daarnaast is het mogelijk om een persoonlijk reisschema en things to do lijstje aan te maken. Ook kunnen gebruikers een hotel boeken en wijst de app de bezoeker op andere handige apps voor meer praktische informatie. Bovendien zijn content en kaarten ook offline beschikbaar zodat de toerist hoge roamingskosten kan vermijden.

Vooralsnog is de Visit Holland App alleen beschikbaar voor iPhone-gebruikers. Het is de verwachting de app begin 2013 ook voor Android te lanceren.

Voor informatie en het downloaden van VisitHolland-app ga naar de site van het NBTC.

Praat mee

Praat mee: NBTC lanceert Visit Holland App

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht