ACSI FreeLife

Menu

Nazomeren met De Waard

Krijg je geen genoeg van de zomer? De Waard Tenten organiseert zaterdag 5 en zondag 6 september haar Nazomerfestival.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Recreatieterrein De Zandenplas in Nunspeet is met het fijne zandstrand, de lig- en speelweide en diverse voorzieningen het toneel voor het vernieuwde Nazomerfestival.

Beursacties

Op het festival ontdek je alle nieuwtjes uit de tentencollectie van 2016. Daarnaast kun je profiteren van verschillende beursacties. De Waard specialisten leggen je uit hoe je je De Waard tent perfect afspant. Ook kun je ervaringen uitwisselen met andere De Waard kampeerders. Foodtrucks zijn aanwezig om heerlijke hapjes te laten proeven, maar je kunt ook zelf de branders aansteken tijdens een van de verschillende camping kookdemonstraties.

Ook voor kinderen

Ook voor kinderen zijn tijdens het De Waard Nazomerfestival allerlei activiteiten zoals bijvoorbeeld een parachutesprong voor je knuffelbeer en demonstraties met coole modelboten. Voeg daar nog een festival DJ aan toe je hebt de juiste ingrediënten voor een dagje uit.

De toegang tot het De Waard Nazomerfestival is geheel gratis. Het recreatiegebied is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg A28, afslag Nunspeet-Noord/Epe. De parkeerkosten bedragen € 4. Honden zijn in verband met de kwaliteit van het zwemwater helaas niet toegestaan op het terrein. Kijk voor meer informatie op DeWaardTenten.nl.

Praat mee

Praat mee: Nazomeren met De Waard

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation