ACSI FreeLife

Menu

Muziek in de tent op Tentstock

Bij een festival horen leuke optredens, een lekker drankje en hapje in de openlucht, heel veel gezelligheid en … kamperen. Vaak hoort er een camping bij een meerdaags festival. Maar het kan ook andersom.

Auteur
Marieke Kramer
Datum
ReactiesReageer

Begin juli kun je naar het kampeerfestival Tentstock. De hoofdact van Tentstock is geen bekende band, maar ‘samen kamperen’.

Kamperen op een bijzonder terrein

Festival Tentstock vindt 4 tot en met 6 juli plaats op Buitenplaats Koningsweg in Arnhem, op de Veluwe. Deze locatie is een voormalig militair terrein dat normaal afgesloten is voor bezoekers. Je vindt op dit bijzondere terrein nog loopgraven, bunkers en kazernes. De artiesten maken gebruik van deze bijzondere locaties in hun optredens. En omdat het een echt kampeerfestival is, kun je ook genieten van een optreden in caravans en tenten.

Geheime programmering

Kamperen is even niets hoeven en ontspannen, dat is het uitgangspunt van het Tentstock. Dus geen to-do-lijsten, geen deadlines en geen stress. Tentstock wil de bezoekers verrassen met muziek, literatuur, theater en kunst op de camping. Daarom blijft de programmering geheim. Als kampeerder kun je zelf ook je muzikale of creatieve kant laten zien op de bonte avond. ’s Avonds is er uiteraard een kampvuur en wie daarna nog wil dansen, kan naar de campingdisco.

Kamperen met tent, caravan of camper

De meeste Tentstock-bezoekers komen met een tent, maar je mag ook komen kamperen met en caravan of camper. Ook kinderen zijn van harte welkom. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang. Er zijn 500 kaarten beschikbaar. Een kaartje voor het hele weekend kost € 35. Er zijn vanaf half juni ook dagkaarten van € 15 te koop voor 6 juli. Ten slotte voor degenen die niets willen missen: als Nederland op 4 tot en met 6 juli een wedstrijd op het WK Voetbal moet spelen, kun je dit ter plekke volgen via de radio of beeldschermen.

Praat mee

Praat mee: Muziek in de tent op Tentstock

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation