ACSI FreeLife

Menu

Molecaten trakteert scholen op reisje

Waterspeelpark Splesj op Molecaten Park Bosbad Hoeven is behoorlijk aan het vernieuwen. Er is onder andere een vierpersoons glijbaan gebouwd.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Voor de naam van de supersnelle glijbaan schreef Molecaten in januari een prijsvraag uit. Twee basisscholen wonnen een gratis schoolreis naar het waterpark.

Molecaten Park Bosbad Hoeven

Waterspeelpark Splesj op Molecaten Park Bosbad Hoeven is volop aan het vernieuwen. Op dit moment wordt er gebouwd aan het grootste Spray-park van West-Europa, speelstrand ‘Bosbad Beach’ en een nieuwe supersnelle vierpersoons glijbaan.

Basisschool de Pipegaal in Workum en basisschool de Meridiaan in Alphen aan de Rijn wonnen allebei de hoofdprijs. De naam van de nieuwe glijbaan is een mix van de twee inzendingen (FourFun en Fast4Slider). De nieuwe glijbaan waar men met 4 personen tegelijk vanaf roetsjt gaat heten: Fast4Fun.

Schoolreis met korting

Naast de twee basisscholen die een gratis schoolreis naar Waterspeelpark Splesj hebben gewonnen verrast Molecaten 35 basisscholen met een 50% korting op een schoolreis in 2014 of 2015.

Waterspeelpark Splesj opent haar deuren voor publiek op 26 april. De abonnementenverkoop is in volle gang. Op 5 juli worden de nieuwe attracties op Waterspeelpark Splesj officieel geopend. Informatie over kamperen op Molecaten Park Bosbad Hoeven vind je op Eurocampings.eu.

Praat mee

Praat mee: Molecaten trakteert scholen op reisje

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation