ACSI FreeLife

Menu

Lego-tentoonstelling in Amsterdam

Maak samen met de (klein)kinderen een leuk uitstapje tijdens de herfstvakantie. In Amsterdam Expo kun je tot en met zondag 26 oktober de tentoonstelling The Art of Brick bezichtigen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
lego

Deze Lego-tentoonstelling bestaat uit 75 kunstwerken van ruim 1 miljoen Lego-steentjes.

De Lego-tentoonstelling

The Art of Brick is een tentoonstelling van de Amerikaanse kunstenaar Nathan Sawaya. Er zijn 75 kunstwerken gemaakt van 1 miljoen Lego-steentjes. De kunstwerken zijn levensgrote menselijke figuren, reproducties van bekende schilderijen en klassieke sculpturen. Voorbeelden: Het Meisje met de Parel van Vermeer, Sterrennacht van Van Gogh en de Venus van Milo. Aan het einde van de expositie is een Play-zone toegevoegd. Hier kunnen bezoekers van alle leeftijden creatief aan de slag met de legostenen.

Toegangskaarten

Amsterdam EXPO biedt de mogelijkheid om vooraf kaarten te bestellen. Dit kan via de website AmsterdamExpo.nl of telefonisch via 0900-8411 (45 cpm). Er is een maximaal bezoekersaantal waardoor de expositie goed toegankelijk blijft. Goed om te weten: de tentoonstelling is tijdens de herfstvakantie op woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 oktober ‘s avonds tot 21.00 uur open.

Kamperen in Amsterdam

Combineer een bezoek aan The Art of Brick met een verblijf op de camping. Voorbeelden van campings in Amsterdam: camping Zeeburg, camping Het Amsterdamse Bos of Gaasper camping. Op Eurocampings.eu kun je meer campings in de buurt van Amsterdam vinden.

Praat mee

Praat mee: Lego-tentoonstelling in Amsterdam

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht