ACSI FreeLife

Menu

Leading Campings breidt aanbod uit

Camping De Paal in Bergeijk en Camping De Zeeuwse Kust zijn sinds 1 januari toegetreden tot het prestigieuze LeadingCampings, een campingketen met 36 deelnemende campings in 9 verschillende Europese landen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Leading Campings e1389451419321

Ook de Belgische camping Parc La Clusure en de Franse Camping L’Océan Breton zijn toegevoegd aan de groep.

Leading Campings

Campingpark Gitzenweiler Hof in de Bodensee regio en Camping Villaggio Baia Domizia tussen Rome en Napels verlaten de LeadingCampings groep.

LeadingCampings is een campingketen met door families gerunde campings die ieder hun eigen karakter hebben. Gezamenlijk streven ze naar de best mogelijke kwaliteit.

Nieuwe campings

Parc La Clusure

In Bure, Luxembourg vind je in het bos aan een rivier deze viersterren camping. Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende excursies, begeleide wandeltochten en fietsroutes.

Het animatieprogramma is niet alleen gericht op kinderen, maar ook voor jongeren is er een groot aanbod aan activiteiten. Bijvoorbeeld een sportief outdoor avontuur. Door de bomen en struiken die de kampeerplekken markeren en door de vele bloemenperken, heeft de camping de uitstraling van een park.

Camping De Paal

In het zuiden van Nederland, dichtbij de Belgische grens ligt Camping De Paal te midden van de Brabantse Kempen. Hoewel de camping een enorm oppervlak heeft, merk je daar als kampeerder niet veel van.

De familie Martens heeft hun best gedaan het park op te laten gaan in de natuurlijke omgeving. Er zijn voor kinderen veel zwem- en speelmogelijkheden. Vanuit Bergeijk maak je gemakkelijk een uitstapje naar Antwerpen of Brussel. Daarnaast biedt de omgeving ook veel wandel- en fietsmogelijkheden.

Strandpark De Zeeuwse Kust

Vergeleken met de vele campings die achter de duinen van het zeventien kilometer lange strand van Renesse liggen, is Strandpark De Zeeuwse Kust bijzonder. De meeste campings kennen een lange traditie, maar De Zeeuwse Kust is in 2000 compleet nieuw ingericht.

Het park bestaat uit een camping, twee bungalowparken en een hotel. Het verzamelgebouw biedt veel ontspanning zoals bijvoorbeeld Restaurant en Strandcafé DOK, een zwebad en een sauna. Een gratis pendelbus rijdt af en aan naar Renesse. 

Camping L’Océan Breton

De camping ontvangt zijn gasten in de landerijen van het oude herenhuis Manoir de Kerlut. Er zijn 100 kampeerplaatsen en 200 verhuurobjecten. Voor kinderen is er animatie in de vorm van een circus of een breed aanbod aan sportactiviteiten zoals bijvoorbeeld een bomenparcours.

De vijfsterren camping ligt op een negentiende-eeuws landgoed omgeven door een boomrijk park en omzoomd door een mooie zee-engte. 

Praat mee

Praat mee: Leading Campings breidt aanbod uit

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht