ACSI FreeLife

Menu

Kennismaken met Zeeland en Zeeuwen

Toeristen kunnen tijdens hun vakantie kennismaken met de ‘echte’ Zeeuwen. VVV Zeeland wil laten zien hoe gastvrij en trots de Zeeuwen zijn op Zeeland.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Zo kan men op stap met Dirk, boswachter, door de meeuwenduinen, meevaren met Henk over de Grevelingen met een varend vakantiehuis, fietsen naar onbekende plekjes op Walcheren of een bezoek brengen aan het atelier van kunstenares Ineke Otte.

Activiteiten in Zeeland

Deze zomer kunnen de gasten van Zeeland kennismaken met de Zeeuwen. Bekende en onbekende Zeeuwen hebben een activiteit bedacht en deze bieden zij kosteloos aan, aan de toeristen in Zeeland. De activiteiten staan omschreven op de website FanvanZeeland.nl. Via deze website kan de toerist zich inschrijven voor een activiteit. Zeeuwen kunnen op dit mediaplatform hun belevenissen plaatsen, geïnteresseerden kunnen deze belevenissen weer lezen en er op reageren.

Zeeuwse Ambassadeurs

De Zeeuwse ambassadeurs die zich aangemeld hebben voor een activiteit zijn enthousiast over het project en willen graag zo snel mogelijk aan de slag. Hun doel is om de toerist in Zeeland de ‘echte’ Zeeuw te laten leren kennen.

Maak kennis met de Zeeuwen en ga op kampeervakantie in Zeeland. Kamperen kan op camping Familie Kloet in Zierikzee. In Middelburg vind je camping de Vlaschaard. Aan het Grevelingenmeer kunt u overnachten op Camping de Grevelingen.

Door middel van de website FanvanZeeland.nl kun je je inschrijven voor een activiteit die aangeboden wordt door de Zeeuwen.

 

Praat mee

Praat mee: Kennismaken met Zeeland en Zeeuwen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation