ACSI FreeLife

Menu

Kamperen met thuiszorg

Kamperen staat voor vrijheid en lekker vakantie vieren zonder zorgen. Dit is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wat als je bent gebonden aan thuiszorg?

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Tijdens het Uit-jeTent kampeerweekend wordt thuiszorg aangeboden aan mensen met een zorgbehoefte. Op die manier is het ook voor hen mogelijk om onbezorgd te genieten van een welverdiende kampeervakantie.

Uit je tent!

Het doel van het uit-je Tent kampeerweekend is mensen met een zorgbehoefte uit de tent te lokken om naar de Noordoostpolder te komen. Tijdens het weekend, van 7 tot en met 9 juni, doen verpleegkundigen al het mogelijke om op de camping de zorg te bieden die je thuis ook krijgt van de thuiszorg. Dat kan gaan om het verzorgen van wonden, spuiten van diabetici tot hulp met wassen en aankleden.

Mensen met een zorgindicatie kunnen zelf ervaren wat nog mogelijk is met thuiszorg op de kampeerplek. Een zorgbehoefte hoeft namelijk geen probleem te zijn tijdens een kampeervakantie.

Thuiszorg wordt Campingzorg

De deelnemers van het evenement Uit-je Tent kunnen rekenen op campingzorg in plaats van thuiszorg. Tijdens het weekend zorgen vakbekwame verzorgende en/of verpleegkundigen van Zorggroep Oude en Nieuwe Land dat je de zorg krijgt zoals je thuis gewend bent.

Voor mensen met hartklachten die medicijnen via een infuus nodig hebben, mensen met een CF infuus of voor gezinnen waarvan een kind sondevoeding krijgt kan dit weekend uitkomst bieden. Ook wanneer je hulp nodig hebt met wassen en aankleden is het handig als er thuiszorg op de camping is. Medewerkers van Zorggroep Oude en Nieuwe Land staan het hele weekend klaar om op de kampeerplaats alle zorg te bieden die nodig is.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 24 mei 2013 bij Bureau Zorgondersteuning van Zorggroep Oude en Nieuwe Land op telefoonnummer 0521-539815.

Praat mee

Praat mee: Kamperen met thuiszorg

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation