ACSI FreeLife

Menu

Kamperen met je paard

Goed nieuws voor paardenliefhebbers: je hoeft je edele viervoeter niet meer te missen tijdens de kampeervakantie. Je neemt hem of haar gewoon mee.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Op een aantal campings is het mogelijk om op de camping zelf of in een paardenhotel in de buurt van de camping je paard te stallen. Combineer je hobby met een onbezorgde kampeervakantie en verken de omgeving van de camping tijdens een paardrijdtocht. ACSI FreeLife zocht campings met stallen of campings met een paardenhotel in de buurt.

Het Vechtdal

Het is vanaf nu mogelijk om bij camping Beerze Bulten te kamperen samen met je paard. De camping heeft beschikking over stallen. Terwijl jij geniet van een ontspannen kampeervakantie in het Overijsselse Beerze, geniet je paard 1 kilometer verderop ook van vakantie in het hotel Schottert.

Voor € 15,50 per dag kun je jouw paard hier stallen. De paarden worden goed verzorgd en ze kunnen elke dag lekker buiten lopen. De stallen zijn goed geïsoleerd tegen warmte en kou en er is goede ventilatie.

Je kunt rijden in de buitenbak of bosritten maken in de bosrijke omgeving en het Vechtdal verkennen per paard. Zandverstuivingen, oerbossen, jeneverbesvelden, heide, vennetjes en de kronkelende rivier de Echt kenmerken het landschap.

Paarden welkom op de camping

Voor de kampeerders die hun viervoeter nog dichter bij zich willen hebben zijn er ook campings waar het mogelijk is om op de camping zelf je paard te stallen. Op camping Boszicht in Laag-Soeren bijvoorbeeld. Er zijn diverse kampeerplaatsen die direct aan de wei grenzen.

Op de camping staat het kamperen in de pure natuur centraal. Camping Boszicht is een ideale uitvalsbasis voor urenlange ruitertochten over de Veluwezoom. Dit afwisselende natuurgebied, bestaande uit bos, heide, stuifzand en statige landgoederen, is uitermate geschikt voor lange tochten.

Praat mee

Praat mee: Kamperen met je paard

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation