ACSI FreeLife

Menu

Kamperen in een boom

Avontuurlijke manieren van kamperen zijn er in overvloed. Kamperen in een boom hoort daar zeker bij. De vraag naar unieke overnachtingsmogelijkheden nemen toe en steeds meer campings spelen in op deze trend.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

De boom in

Op camping de Hertshoorn is een boomtent te huur. De tent hangt op twee meter hoogte tussen het groen. Deze accommodatie is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kleine kinderen en biedt alleen een slaapplaats. Deze boomtent wordt voornamelijk verhuurd aan trekkers en voor een weekendje.

Ook op camping Dierenbos is er de mogelijkheid om te overnachten in een avontuurlijke 4-persoons boomhut. Via een vaste trap is het onderkomen te bereiken en via een mooie glijbaan kan men weer op de begane grond komen. In de hut staan 2 stapelbedden, er is een keuken, elektrische verwarming  en stroom.

Avontuurlijk kamperen in het buitenland

Ook in Frankrijk is het mogelijk om te kamperen in een boom. Bijvoorbeeld op de kindvriendelijke camping La Croix du Vieux Pont, nabij Disneyland Parijs. Deze hut bestaat uit twee 3-persoons cabins, die door een terras met elkaar verbonden zijn.

Praat mee

Praat mee: Kamperen in een boom

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation