ACSI FreeLife

Menu

Kamperen bij het bevrijdingsfestival

Bevrijdingsdag is weer aanstonds. Wij zetten de dichtstbijzijnde campings op een rij voor de veertien bevrijdingsfestivals in de verschillende steden in Nederland. Overdag genieten van muziek om daarna weer de rust van de camping op te zoeken – dat klinkt toch als een geweldige manier om de vrijheid te vieren. 

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Zwolle
Camping Agnietenberg biedt een speciaal arrangement om deze feestelijke dag nog iets langer te rekken! Deze goed gelegen accommodatie is de oplossing om geen kilometers meer te hoeven maken aan het eind van een lange festivaldag.

Almere
Camping Waterhout is een fijne camping direct aan de zuidoever van recreatiegebied het Weerwater verscholen tussen prachtige natuur en Almeerse bossen.

Groningen
Camping Stadspark is een stadscamping in de natuur, met bos, grasland en water.

Leeuwarden
Camping Taniaburg is gelegen aan een meer/recreatieplas. Er is ook mogelijkheid tot het huren van trekkershutten en appartementen.

Assen
Vakantiepark Witterzomer is een camping, gelegen in het bos en aan een meer/recreatieplas. Het ligt nabij een zandstrand.

Utrecht
Minicamping De Vliert is een mooie camping in het Kromme Rijn gebied. De camping is landelijk gelegen en heeft een mooi uitzicht over de weilanden.

Wageningen
Camping De Wielerbaan is een rustig gelegen familiecamping, gelegen in een bos, met afgebakende plaatsen.

Amsterdam
DroomPark Spaarnwoude is een camping waar van alles te doen is, gelegen in recreatiegebied Spaarnwoude. Centraal gelegen voor bezoek aan Amsterdam.

Haarlem
Voor de sportieve vakantieganger heeft Camping De Liede in Haarlem verschillende fietsroutes.

Den Haag
Kampeerresort Kijkduin is een moderne 4-sterrencamping aan de ZW-punt van Den Haag. Gelegen in de duinen met een eigen toegangsweg naar het strand.

Rotterdam
Stadscamping Rotterdam is een rustig gelegen camping, dichtbij het centrum van Rotterdam.

Vlissingen
Camping De Nolle is een rustige camping aan de rand van Vlissingen en aan de voet van de boulevard.

Den Bosch
Camping De Hooghe Heide is een camping in Berlicum, Noord-Brabant, nabij Den Bosch, gelegen in het bos.

Roermond
Resort Marina Oolderhuuske is een camping in Roermond, Limburg, gelegen aan een rivier/beek en aan een meer/recreatieplas.

Praat mee

Praat mee: Kamperen bij het bevrijdingsfestival

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation