ACSI FreeLife

Menu

Kampeerkriebels op Europese Campingbeurs

Het was een drukke boel zaterdag 18 januari tijdens de Europese Campingbeurs bij Karsten Travelstore. Zowel bezoekers als exposanten waren enthousiast.  

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Europese Campingbeurs

De deuren van de Europese Campingbeurs waren nog niet open of de eerste bezoekers waren al binnen. Het was meteen druk en de sfeer zat er goed in. De eerste kampeerkriebels van het jaar waren voelbaar. De tentenveiling en de opzetdemonstraties van de Karsten Tent trokken veel belangstelling, maar waar de bezoekers echt voor kwamen waren de campings.

Van Duitse charmecamping tot Franse familiecamping

Er was voor iedere kampeerder wat wils op de Europese Campingbeurs: van kamperen bij de boer tot Duitse charmecamping en van familiecamping in Frankrijk tot plekken in de ongerepte natuur van Zweden, Polen of Tsjechië.

Bijna vijftig campings en bestemmingen uit heel Europa vertelden bezoekers over hun camping: de ligging, de streek, zon- of schaduwplekken, wat er allemaal te zien en te beleven valt. Vaak ook aan de hand van fotoboeken, waardoor bezoekers een goede indruk kregen van hun volgende kampeerplek. Het kleinschalige karakter, enthousiaste exposanten, het persoonlijke contact en de ongedwongen sfeer van de winkel van Karsten zorgden voor kampeerkriebels.

Praat mee

Praat mee: Kampeerkriebels op Europese Campingbeurs

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation