ACSI FreeLife

Menu

Kampeer en Caravan Jaarbeurs: 50 jaar!

In Utrecht vindt van 8 tot 12 oktober 2014 de Kampeer en Caravan Jaarbeurs plaats. Dit jaar is het de feestelijke 50e editie waarbij de beleving van de kampeerder centraal staat.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

De beurs belooft de grootste showroom van de Benelux onder één dak te zijn. Er wordt onder andere advies gegeven aan kampeerders en er zijn verschillende prominente aanbieders aanwezig.

Nieuw: Kampeer Theater en Makelaarsstand

Met vragen kun je terecht bij deskundigen in het Kampeer Theater. Door middel van interactieve presentaties wordt informatie aangeboden over thema’s die interessant zijn voor kampeerders. Voorbeelden van deze thema’s zijn: huisdieren op vakantie, winterkamperen, fotografie en kamperen met kinderen. Ook nieuw is de BOVAG ‘makelaarsstand’ met advies over de aanschaf van een occasion.

Vertrouwde en nieuwe aanbieders

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is dit jubileumjaar volledig opgebouwd vanuit de beleving van de bezoeker. Het brede kampeer- en caravanaanbod is verdeeld over zes beursvloeren. Vertrouwde aanbieders zijn aanwezig maar ook nieuwe partijen met moderne accessoires en productinnovaties. Bovendien biedt de beurs een overzicht van de meest uiteenlopende kampeerbestemmingen.

Lagere toegangsprijs

De prijs van een toegangskaart voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is verlaagd en bij ons kunt u profiteren van extra korting. In de voorverkoop kost een kaartje nog maar 9 euro. Het is ook mogelijk om een pakket te bestellen. Voor de pakketprijs van 29,95 euro krijg je toegang voor twee personen, inclusief parkeren, twee keer koffie met gebak en garderobe.  Kaarten kopen kan via: KampeerenCaravanJaarbeurs.nl.

Praat mee

Praat mee: Kampeer en Caravan Jaarbeurs: 50 jaar!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation