ACSI FreeLife

Menu

Indoor kamperen in Almelo

Wanneer je geen zin hebt om in de buitenlucht te kamperen en je een hotelkamer iets te gewoontjes vindt, dan is indoor kamperen misschien iets voor jou.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Er wordt bij Almelo een nieuw recreatiepark ontwikkeld waar het mogelijk is om overdekt te kamperen. Park Gravenloo is de naam van dit park dat wordt opgezet door de eigenaren van hotel en uitgaanscentrum Preston Palace.

Park Gravenloo

Park Gravenloo is gevestigd op het terrein van voormalige camping Pooksbelten, aan het kanaal Almelo-Nordhorn en in ‘de achtertuin’ van het hotel Preston Palace. Dit terrein, dat al jaren braak ligt en grotendeels overwoekerd is, zal in de toekomst helemaal veranderen als het aan eigenaar Carlo Slag van Preston Palace en zijn zakenpartners ligt.

Het plan is om op de 6 hectare een recreatiegebied te realiseren met klimbos, speeltuin, recreatievijver, horecagebouw, zwembaden en allerlei overnachtingsmogelijkheden, zoals boomhutten, wigwams, caravans en chalets.

Indoor kamperen; weer of geen weer

Het meeste bijzondere aan Park Gravenloo is dat er plekken komen waar je overdekt kunt kamperen. Tijdens een indoor kampeervakantie hoeft het weer geen spelbreker meer te zijn. Weer of geen weer, je kunt altijd lekker kamperen. Als het regent, zit je droog binnen en als het mooi weer is kan het dak open. Er zijn drie glazen paviljoenen, die ruimte bieden voor vijftien tenten.

Wil jij liever gewoon ‘ouderwets’ kamperen in de buitenlucht? In de omgeving van Almelo zijn hier genoeg mogelijkheden voor.

Foto: Bouwburo Preston Palace

Praat mee

Praat mee: Indoor kamperen in Almelo

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation