ACSI FreeLife

Menu

Hardenberg heeft nieuwe camperplaats

Tijdens de Camper Occasionshow in de Evenementenhal in Hardenberg worden de vier nieuwe camperplaatsen in park Kruserbrink officieel geopend. Dit wordt gedaan door wethouder Jannes Janssen, zo meldt De Stentor op haar website.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Positieve ervaringen camperplaats

Bij de vernieuwing van het park zijn vier camperplaatsen aangelegd die al enige tijd worden gebruikt. Op Campercontact.nl  zijn al verschillende meningen van bezoekers te lezen. De camperplaats heeft een prettige ligging vlakbij het park en het centrum. Een nadeel die genoemd wordt is de overlast van kraaien, ganzen en waterkippen.

De camperplaatsen zijn bedoeld voor mensen op doorreis en toeristen die willen overnachten in de buurt van het centrum. Ze zijn voorzien van een sanistation, waar gasten tegen betaling gebruik kunnen maken van water en stroom. De camperplaatsen zijn het laatste onderdeel van de herinrichting van het park. Eerder al kreeg het park een compleet nieuwe inrichting met paden, beplanting, speelvoorzieningen, skatebaan en sortimentstuin.

Handige campergids

Informatie over camperplaatsen kunt u niet alleen vinden op Campercontact.nl, maar ook in de ACSI CampingCard en Camperplaatsen gids 2012. Daarin staan 2300 campings die CampingCard ACSI accepteren (de kaart is uiteraard bijgesloten) én 8500 door de NKC geselecteerde camperplaatsen (van Campercontact.nl). De nieuwe plekjes in Hardenberg staat daar helaas nog niet tussen, maar daar gaat volgend jaar ongetwijfeld verandering in komen.

Foto: Campercontact.nl

Confidental Infomation