ACSI FreeLife

Menu

Het Giga Konijnenhol is flink gegroeid

Een speeltuin op een camping waar je kind of kleinkind het hele jaar terecht kunt. Welke kampeerder wil dat nu niet. Bij camping Beerze Bulten kan het sinds kort in het zogenaamde Giga Konijnenhol. Het indoor speelparadijs in Beerze is behoorlijk uitgebreid.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Heropening Giga Konijnenhol

Op donderdag 12 oktober 2017 werd het Giga Konijnenhol officieel heropend. Daarbij was onder meer Herman van Veen aanwezig. De speeloppervlakte is gegroeid van 1.300 naar 2.000 vierkante meter. In het vernieuwde speelpretpark zijn nieuwe speelvoorzieningen geplaatst, waaronder eentje van bijna tien meter hoog.

Niet alleen spelen

Hebben de kids genoeg van de speeltoestellen? Dan kunnen ze overschakelen naar de het spel met die zware ballen en kegels. In deze overdekte ruimte vind je vier spectaculaire bowlingbanen. Rol de bal richting de kegels en je wordt verrast met laserlichten en glow in the dark-effecten. Aan de ouders is ook gedacht. Zo is er een horecagelegenheid en een loungeruimte bijgekomen.

Het Konijnenhol bestaat al langer. In 1999 is de speeltuin officieel geopend door Prinses Margriet. In het Konijnenhol – dat iedere dag is geopend van 10.00 tot 18.00 uur – wordt niet alleen gespeeld. In de indoor speeltuin is ook ruimte voor theatershows en musicals en een subtropisch zwemparadijs.

Camping Beerze Bulten

Het Konijnenhol is een belangrijke peiler van Camping Beerze Bulten. Deze kindvriendelijke 5-sterrencamping ligt op zo’n veertig kilometer ten oosten van Zwolle. De camping telt een oppervlakte van 26 hectare en er is ruimte voor ruim vijfhonderd standplaatsen.

Praat mee

Praat mee: Het Giga Konijnenhol is flink gegroeid

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation