ACSI FreeLife

Menu

Gezocht: beste kampvuurmuzikant

Een gitaar, een kampvuur en marshmallows. Het zijn dé ingrediënten voor een geslaagde kampeeravond. Enige wat verder nog nodig is, is een begenadigd muzikant voor de akoestische ondersteuning. En misschien ben jij dat wel?

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Stichting De Groene Koepel is op zoek naar de Beste Kampvuurmuzikant van Nederland. Een titel die, buiten het krijgen van een eervolle vermelding, betekent dat je mag spelen op het festival Welcome to the Village 2016 van 15 tot en met 17 juli in Leeuwarden.

Voorrondes

Muzikanten kunnen zich opgeven voor een van de zeventien voorrondes, die op verschillende Natuurkampeerterreinen worden gehouden. De voorrondes vinden plaats op zaterdag 28 mei. De finale is op 25 juni. Een jury, bestaande uit iemand uit de muziekindustrie, de beheerder van het terrein en een kampeerder bepalen aan de hand van een juryrapport wie wint.

Kom kamperen

Ben je geen muzikant, maar vind je het wel heerlijk om bij het kampvuur te zitten en je mee te laten voeren door fijne muziek? Je kunt tijdens de voorrondes kamperen op een van de zeventien deelnemende Natuurkampeerterreinen. Of neem jouw tentje mee naar de finale op 25 juni. Binnenkort verschijnt op de website van de organisatie meer informatie over het reserveren van een kampeerplekje.

Kampvuurmuzikant? Schrijf je in!

Je kunt je via dit formulier inschrijven voor de talentenjacht. Hierbij geef je ook de link van een Youtube-filmpje waarin je live een akoestische act vertolkt. Het festival Welcome to the Village vindt plaats van 15 tot en met 17 juli in De Groene Ster, een uitgestrekt natuur- en recreatiegebied in Leeuwarden. Deelnemers aan de wedstrijd worden natuurlijk geacht daarbij aanwezig te kunnen zijn.

Stichting De Groene Koepel is een samenwerking tussen de voormalige Stichting Natuurkampeerterreinen en Stichting Trekkershutten. De stichting erkent terreinen die voldoen aan de richtlijnen als Natuurkampeerterrein. Dit zijn terreinen waar ‘rust en ruimte de boventoon voeren’. En terreinen waar kampeerders die houden van het ‘echte, pure kamperen, maar wel met de nodige sanitaire voorzieningen’ zich thuis voelen.

Praat mee

Praat mee: Gezocht: beste kampvuurmuzikant

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation