ACSI FreeLife

Menu

Gezellig rondje Breda

Breda is een sprankelende, gezellige stad in Noord-Brabant vol winkels en monumenten. Je treft er vele cafés, restaurants en terrassen bovendien. Het rijke verleden en het bruisende heden van de stad gaan naadloos in elkaar over, zo ontdekte ACSI FreeLife.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Breda: Veelzijdig en sfeervol

“Een veelzijdig en sfeervol stadshart”, zo tekende onze redacteur op. Wie graag fraaie monumenten bekijkt, komt goed aan zijn trekken in Breda. De vijftiende eeuwse Grote of Onze Lieve Vrouwekerk vormt een uitstekend startpunt van de ontdekkingstocht. ACSI FreeLife bezocht vervolgens onder andere kunst- en geschiedenisexposities in Breda’s Museum en nam ook een kijkje bij het fraaie Begijnhof aan de rand van het Valkenbergpark.

Rondvaartboot

Breda valt op diverse manieren te ontdekken. Bijvoorbeeld middels een rondleiding of via de rondvaartboot. ACSI FreeLife onderzocht de mogelijkheden en bekeek daarnaast de menukaart van de vele verschillende restaurants die de stad rijk is. Ook selecteerde de redactie een aantal aantrekkelijke voordelen voor houders van de ACSI Club ID.

Je vindt het gehele verhaal, inclusief de kortingen, in de wintereditie van ACSI FreeLife magazine.

Praat mee

Praat mee: Gezellig rondje Breda

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation