ACSI FreeLife

Menu

Genomineerden boerencamping 2014

De regionale winnaars van de beste Vekabo Camping van het Jaar 2014 zijn bekend. Uit deze genomineerden wordt de beste Vekabo boerencamping van 2014 gekozen. Een ‘mystery guest’ gaat bij al deze campings op bezoek om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
2
2
ReactiesPraat mee

Belangrijke rol voor campinggasten

Een belangrijke rol in de nominatieronde was weggelegd voor de gasten van de campings: zij droegen campings aan die zij hebben bezocht en die volgens hen in aanmerking kwamen voor de titel. Dat gebeurde onder andere met een evaluatieformulier. Een onafhankelijke jury heeft uit de voordrachten van de gasten per regio één genomineerde gekozen. De jury lette behalve op stemmen van de gasten ook op de algemene uitstraling van de camping.

Landelijke verkiezing

Voor de genomineerde campings breken nu spannende tijden aan. Als regionale winnaars nemen zij deel aan de landelijke verkiezing. Komende weken bezoekt een ‘mystery guest’ de campings om er om de sfeer te proeven en de camping kritisch te beoordelen. De uiteindelijke winnaar wordt volgend jaar op feestelijke wijze bekend gemaakt.

De verkiezing is een initiatief van Vekabo. Ruim 1600 plattelandsaccommodaties verspreid door heel Nederland zijn hierbij aangesloten. De landelijke accommodaties variëren van boerderijbedrijven met vee-, akker- of tuinbouw tot fruittelers en particulieren die het leuk vinden om kampeerders op hun boerencamping te ontvangen.

Boerencamping 2014, de genomineerden

De volgende zeven campings zijn door de jury genomineerd:

Meer informatie: Vekabo.nl.

Confidental Infomation