ACSI FreeLife

Menu

Fout in interview in ACSI FreeLife 8-2016

Helaas moeten wij iets bekennen. In het interview met de beheerders van Camping Gronselenput is ten onrechte de naam van buurcamping De Gele Anemoon genoemd.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Redacteur Evie Westland sprak de beheerders van Camping de Gronselenput, Loes en Kees Visser, voor een interview in de rubriek De campinghouder vertelt. Loes en Kees zijn al een jaar of vier bij deze camping aan het werk als vrijwilliger. De persoonlijke aanpak en gemoedelijke sfeer is volgens hen de grootste kracht achter de Gronselenput. “Er is hier verder geen opsmuk. Wij kiezen er bewust voor om geen bingoavond of klaverjasmiddag te organiseren. De mensen kunnen hier lekker doen waar ze zelf zin in hebben”, licht Kees toe in het gesprek.

“De camping hiernaast (De Gele Anemoon, red.) draait soms van die harde hoempapa-muziek. Maar dat is niet ons publiek, daar komen onze gasten hier niet voor.” De geïnterviewde campingbeheerders hebben aangegeven dat ze deze opmerking niet bedoeld hebben richting Camping De Gele Anemoon en dat het onterecht is dat de naam van deze camping is genoemd. Met dit bericht willen we de vermelding rectificeren.

Het volledige interview is te lezen in ACSI FreeLife 8-2016.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Fout in interview in ACSI FreeLife 8-2016

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation